MER KOMPETANSE: Sapio AS og Instruo AS samarbeider innen opplæring i anlegg og transport. Illustrasjonsfoto.
MER KOMPETANSE: Sapio AS og Instruo AS samarbeider innen opplæring i anlegg og transport. Illustrasjonsfoto.

Utvider opplærings-tilbudet

Sapio AS og Instruo AS har inngått en samarbeidsavtale for opplæring innen anleggs- og transportsektorene på Haugalandet.

Dette gjør at selskapene sammen kan serve de fleste med høy kompetanse og kvalitetsriktig opplæring. Gjennom å tilby kurs og opplæring innenfor et bredt spekter innen transport, industri og bygg og anlegg, vil selskapene utnytte felles kompetanse til å gi sine kunder en opplevelse av et solid og trygt samarbeid.

Instruo as er et nyetablert selskap som spesialiserer seg innen transportsektoren og vil tilby ulike tjenester som YSK-kurs, internkontroll, kjøre- og hviletidsbestemmelser, samt bidra sterkt med sin kompetanse på andre områder.

Sapio as har drevet opplæringsvirksomhet i 14 år på Haugalandet og har god kompetanse innen anlegg- og bygg, samt HMS og yrkessjåfør-kurs.

Med stort fokus fra myndighetene på økte opplæringskrav og forskrifter i stadig endring, er samarbeid om kompetanse og utvikling nøkkelen til å lykkes, både for våre kunder og oss som partnere, heter det i meldingen fra Sapio AS.

Forsiden nå

Norges klimapolitikk: En fiasko siden 2006 – konkrete virkemidler må til

Til tross for de ulike regjeringers selvskryt i stortingsdokumenter siden 2006, er lite eller ingenting oppnådd i klimapolitikken. Målet om 40 prosent klimareduksjon i ikke-kvotepliktig sektor (Granavolden-erklæringen sier 50 prosent) i 2030 er neppe innen rekkevidde, men mye kan gjennomføres hvis tiltak og virkemidler utformes og gjennomføres konkret. Det er ikke skjedd til nå. I denne artikkelen vises forløpet fra 2006, men også gjennomførbare tiltak og virkemidler for hvordan målene kan nås med veitrafikken som eksempel.