Frekhaug Torg.

Bygger kombinert bolig- og næringsbygg

LAB Entreprenør AS, et datterselskap i AF Gruppen, har inngått avtale med Frekhaug Torg AS om bygging av et kombinert bolig- og næringsbygg i Alver kommune utenfor Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Prosjektet omfatter rivning/rehabilitering av eksisterende næringsbygg og oppføring av et nytt bygg på ca. 5100 m² fordelt på fire etasjer.

Bygget, som er plassert i sentrum av Frekhaug, vil få næringsarealer i de to nederste etasjene og 22 boliger for utleie i de to øverste. Det vektlegges bruk av miljøeffektive løsninger og gode kvaliteter på både materialer og tekniske anlegg.

Prosjektet er utviklet i samarbeid mellom byggherre og entreprenør, og byggearbeidene starter i mars 2023 med forventet ferdigstillelse i juli 2024. Kontrakten har en verdi på ca. 103 millioner kroner.

– Vi setter stor pris på den tilliten Frekhaug Torg AS har vist oss i prosessen med utvikling av prosjektet. LAB har høye ambisjoner for prosjektet, og vi ser frem til oppdraget med ombygging/rehabilitering og tilbygg i samspill med byggherre, sier Gard Kvalheim, adm. direktør i LAB Entreprenør AS.

Powered by Labrador CMS