NYTT SELSKAP: Sørling-fabrikken har kommet med på eiersiden hos den nye, norske Sørling-importøren.

I eget selskap

NYSTARTET: Sørling AS startet 1.mai og skal selge de svenske påbyggene i Norge.

Publisert Sist oppdatert

De siste seks årene har det vært Rich.Steen som har solgt Sørling i Norge. Nå er virksomheten skilt ut i et eget selskap hvor følgende parter eier en tredel hver: Morten Holme, tidligere selger hos Rich.Steen, Øystein Eng som også har vært i Rich.Steen siden de overtok Sørling, og til sist den svenske fabrikken.

For de norske kundene blir ikke så stor forskjell. Selgerne og folkene som skal jobbe med i Sørling AS er de samme som har jobbet med produktene i Rich.Steen. De leier også de samme lokalene i Oslo som de har jobbet ut fra tidligere, og det er fortsatt Rich.Steen som skal drive med klargjøring og service på Sørling-produktene.

Synliggjøring

- Vi gjør dette for å synliggjøre merkevaren Sørling bedre. Håpet er også at servicen og kvaliteten på det som kommer fra fabrikken skal bli enda bedre i tiden som kommer, sier daglig leder Morten Holme.

DAGLIG LEDER: Morten Holme, daglig leder i Sørling AS.

Etter en liten dupp i etterspørselen i 2020 har salget steget jevnt siden. Ordrereserven nå er stor, og utsiktene er gode fremover.

I Sverige bygger Sørling nå en helt ny fabrikk hvor bygningsmassen skal være innflytningsklar til høsten. Der skal både produksjon, montering og service samles under ett tak. Sørling åpnet også for noen få år siden en helt ny og topp moderne fabrikk i Polen.

Powered by Labrador CMS