MAXIMA: Geir Tore Holtmoen med Maxima løftesøyler som bakgrunn.

Tireline AS flytter til Kongsvinger

KONGSVINGER: Tireline AS er et begrep i markedet for løftebukker og løftesøyler. Nå har selskapet flyttet fra Skui ved Sandvika til Kongsvinger.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Bakgrunnen for flyttingen er eierskifte og at de nye eierne, Espen Jahnsrud (Jahnsrud AS) og Eirik Vetle Olsen (EVO Invest AS), ønsket å lokalisere bedriften nærmere bostedet i Kongsvinger. Det vel innarbeidede navnet Tireline AS er beholdt, men med nytt organisasjonsnummer.

- Vi er kommet på plass og leier et 500 m2 stort lagerlokale i industriområdet i Norvald Strands Veg 59 i Kongsvinger. I tillegg har vi god plass for containere med varer utenfor, og kontormessig styres det hele fra kontorbrakke ved inngangsporten til lageret, sier Geir Tore Holtmoen som er ansvarlig for logistikken av varer inn og ut.

Det er også han som mottar kunder på anlegget. Salgsansvarlig Andrew Shaw arbeider foreløpig fra hjemmekontor.

KLARE: Nye Maxima løftesøyler klargjøres for forsendelse til kunde.

Representerer Maxima

Tireline har agenturet for Maxima løftesøyler i Norge og Sverige, både nysalg og deleleveranser, sier Andrew Shaw

- Hvordan er reaksjonen fra kundene på flyttingen til Kongsvinger?

- Lokaliseringsmessig har det liten betydning for kundene om vi er etablert i Skui, Oslo eller i Kongsvinger. Mye av kontakten mellom oss skjer over nettet og telefon. Varene kommer inn til Norge med bil fra utlandet, og bestilte løftesøyler eller deler forøvrig sendes videre fra oss med bil fra lageret til kunder over hele landet, enten det er til Stavanger i sør eller Vadsø i nord. Vi benytter en rekke transportører, RST Nortransport, Schenker, Bring eller andre.

DELER: På lageret er det også lagt opp egen seksjon for slitedeler til løfteutstyret, her gummibeskyttere.

Løfteutstyret

Maxima løftesøyler benyttes i proffmarkedet, lastebilverksteder, anleggsvirksomhet, busselskap eller i andre sammenhenger hvor det er behov for solid løftekapasitet ved dekkskifter eller reparasjoner.

Ved enkelte jobber trenger man hele 6 løftesøyler. De kan leveres i tre ulike modeller, Variant 3 er trådløse med batteri i søylen. Videre er det sammenkoblbare modeller med kabler, og de kan opereres med 220 v (variant 1) og 400 volt (variant 2).

- Løftekapasiteten på en løftesøyle er 7,5 tonn. Mange velger også å bygge sammen flere løftesøyler med traversbjelker mellom, slik at dekk frigjøres, Maxima-utstyret har stor fleksibilitet og kapasitet, forklarer Holtmoen.

Tireline levere også dekkmaskiner til lastbil og anleggshjul.

Powered by Labrador CMS