Vestfold Fjellboring AS kjøper 90,1% av aksjene i Songdalen Fjellsprengning AS. Arkivbilde av Vestfold Fjellboring i aksjon.
Vestfold Fjellboring AS kjøper 90,1% av aksjene i Songdalen Fjellsprengning AS. Arkivbilde av Vestfold Fjellboring i aksjon.

Songdalen Fjellsprengning kjøpes opp

Blir en del av et fjellsprenings-/grunnarbeids-konsern.

Publisert

Vestfold Fjellboring AS kom i romjulen til enighet om kjøp av 90,1% av aksjene i Songdalen Fjellsprengning AS.

- Vi kjenner Songdalen Fjellsprengning AS godt fra flere års samarbeid. Vi gleder oss til å få 23 ansatte med god fagkunnskap inn under vår felles paraply, sier daglig leder Oddbjørn Røed i Vestfold Fjellboring.

Oppkjøpet er i tråd med Vestfold Fjellboring AS og Nordisk Bergteknik ABs strategi om videre vekst. Songdalen Fjellsprengning AS ligger ifølge Røed svært fordelaktig til geografisk for kommende prosjekter de neste årene. (Rett sør for Kristiansand)

Trond Werner Johnsen fortsetter som medeier og daglig leder i Songdalen Fjellsprengning.

- Vi gleder oss virkelig til å komme i gang med å jobbe tettere sammen, dele kunnskap og dra synergier av hverandre, sier Røed.

Songdalen Fjellsprengning AS hadde en omsetning på over 50 millioner kroner i 2017. Prognosen i 2018 for selskapene Vestfold Fjellboring er en del av i Norge ligger på rett i overkant av 200 millioner kroner og 400 millioner kroner om Sverige tas med i regnestykket.