Krekke rasteplass kommer mellom E6 og Losna i Ringebu.
Krekke rasteplass kommer mellom E6 og Losna i Ringebu.

Ingen av de opprinnelige tilbyderne er lavest

Det er tre tibydere på andre gangs utlysning av kontrakten Krekke rasteplass. Begge som kom med tilbud i første runde kom med nytt tilbud, men en tredje tilbyder er lavest på pris.

Publisert Sist oppdatert

Statens vegvesen har igjen lyst ut kontrakt på bygging av en ny rasteplass på Krekke ved E6 i Ringebu. Da tilbudsfristen gikk ut klokken tolv onsdag 29. mars, hadde tre entreprenører levert inn tilbud.

Se tilbudene fra den første, og avlyste, anbudsrunden her

Entreprenøren som får kontrakten, skal blant annet bygge et servicebygg, opparbeide aktivitets- og rasteområde samt parkeringsareal for lette kjøretøy og turbusser. I kontrakten inngår også flytting av en støyvoll, heving av terreng, bygging av en gangakse med brygge samt utbedring av et vanningsanlegg.

De som ønsker å bygge Krekke rasteplass er:

TilbyderTilbudssum
AF Gruppen AS20.809.874,00
Ahsco Entreprenør AS22.809.295,07
Anlegg Øst Entreprenør AS19.293.506,20

 

Statens vegvesen ved E6 Biri-Otta-prosjektet skal nå gå gjennom tilbudene og vurdere tilbydernes kvalifikasjoner og sjekke nødvendig dokumentasjon.

Ellers er det laveste bud som er avgjørende. Det er planlagt at kontrakten tildeles slik at byggearbeidene kan starte i midten av mai. Rasteplassen skal stå ferdig i løpet av november 2017.