Dronninglunden i Bispevika.
Dronninglunden i Bispevika.

AF Gruppen bygger første byggetrinn i Bispevika

AF Gruppen inngikk i desember 2016 forhandlinger med Oslo S Utvikling. 8. mars mottok AF Gruppen bestilling på første byggetrinn, Dronninglunden felt B2.

Publisert Sist oppdatert

Dronninglunden omfatter 140 leiligheter som nå er lagt ut for salg. Byggingen starter i juli 2017 med forventet ferdigstillelse sommeren 2019.

Kontraktens verdi er anslått til ca. 370 mill. kroner. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.

AF Gruppen og Oslo S Utvikling forhandler om en partnerskapsavtale for utbyggingen av Bispevika - et område bestående av ca. 1300 boliger og «publikumsrettede lokaler» i alle førsteetasjer. En endelig partnerskapsavtale forventes inngått i løpet av mars.

- Vi er glade for å motta den første bestillingen fra Oslo S Utvikling for utbyggingen av boliger i Bispevika. Dette prosjektet er forventet å være det første av flere byggetrinn i Bispevika. Kontrakten inneholder ambisjoner om en kostnadseffektiv og innovativ utbygging, og vi ser frem til å jobbe sammen med OSU for å realisere ambisjonene, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad, i en pressemelding.