Fra venstre: Roy Hagen (salgsdirektør i Wacker Neuson), Erik Høi (MD Nordic i Wacker Neuson),  Morten Holter (selger i Wacker Neuson), Mads Lier (styreformann Mutleie) og Odd Petter Pedersen (daglig leder Mutleie).
Fra venstre: Roy Hagen (salgsdirektør i Wacker Neuson), Erik Høi (MD Nordic i Wacker Neuson), Morten Holter (selger i Wacker Neuson), Mads Lier (styreformann Mutleie) og Odd Petter Pedersen (daglig leder Mutleie).

Nytt norsk utleieselskap

- Det er med stor glede og entusiasme vi nå melder at Mutleie AS er etablert i nye lokaler på Kløfta mellom Gardermoen og Oslo, skriver selskapet i en pressemelding til AT.no.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er foreløpig en liten utleiebedrift, men har en fleksibel administrasjon, og styre med lang erfaring fra utleiebransjen, sier daglig leder Odd Petter Pedersen i meldingen.

Eierne bak Mutleie AS, er Gimlegruppen og Emaskin AS. Daglig leder Odd Petter Pedersen har over 30 års erfaring fra entreprenør- og utleiebransjen.

Kjerneområdene til det nye selskapet opplyses å være maskiner og utstyr til byggebransjen og anleggsbransjen, men «landbruk og andre relaterte maskinbrukerbransjer er også relevante». Mutleie skal satse på «miljømaskiner som det er en økende etterspørsel etter».

- Vi har store ambisjoner i det norske markedet og vil jobbe hardt for å ta vår andel. Vårt mål er å løse kundens behov til markedets beste priser, sier Pedersen.

På maskinsiden har Mutleie inngått et samarbeid med blant andre Wacker Neuson AS.

- De ble valgt med bakgrunn i den unike produktbredden, kjent merkevare i bransjen og fleksibel partner med kort responstid, sier Pedersen.