Trond Lomsøy er ansatt som områdesjef Vest i NCC Infra Services Norge fra 1. november 2016.
Trond Lomsøy er ansatt som områdesjef Vest i NCC Infra Services Norge fra 1. november 2016.

Lomsøy til NCC

Trond Lomsøy er ansatt som områdesjef Vest i NCC Infra Services Norge.

Publisert Sist oppdatert

Trond Lomsøy er 54 år og bosatt i Bergen. Han startet opp i NCC 1. november. Trond Lomsøy er utdannet fra Sjøkrigsskolen, har 1.avd jus og holder på med en deltidsbasert masterutdanning i ledelse på BI.

Han har lang ledererfaring fra blant annet HSD og Mesta, og har siden 2009 vært administrerende direktør for Bergen Bydrift.

- Jeg er takknemlig for tilliten NCC har gitt meg, og ser frem til nye utfordringer i et område jeg kjenner godt til. NCC er i en spennende situasjon nå, og ønsker å satse videre. Jeg er glad for å kunne bidra i denne utviklingen, sier Lomsøy.

NCC Infra Service deler med dette det tidligere område Sør/Vest i to deler for å øke fokuset for vekst på Vestlandet innenfor divisjonens nye satsningsområder grunnarbeid og mindre anleggsprosjekter. Samtidig fortsetter satsingen på drift og vedlikeholdskontrakter.

Fokuset både på dagens kontrakter i Indre Ryfylke og Stord, og de nye kontraktene som kommer fremover vil være stort. NCC Infra Services ser frem til sterkere lokal tilhørighet i et område som NCC er inne i både med NCC Civil Engineering, NCC Industry og NCC Building.

- Jeg er svært glad for at vi har rekruttert en slik erfaren og dyktig leder som Trond Lomsøy og har store forventninger til hans bidrag både i Vest og ikke minst i ledergruppen, sier direktør for NCC Infra Services Norge, Frank Mathillas.