Gunnar Brattli blir ny salgsdirektør i Volvo Norge 1. november 2016.
Gunnar Brattli blir ny salgsdirektør i Volvo Norge 1. november 2016.

Ny salgsdirektør hos Volvo Norge

Gunnar Brattli (48), fra Asker, er ansatt som salgsdirektør i Volvo Norge AS.

Publisert Sist oppdatert

Han får ansvar for salg, lønnsomhet og produktmiks av Volvo lastebiler på landsbasis. Han kommer fra stillingen som kjededirektør i Telia.

Brattli overtar stillingen etter Waldemar Andre Christensen som tidligere i år ble tilsatt som administrerende direktør i selskapet. Salgsdirektøren har også ansvaret for storkundesalg.

- Vi i Volvo Norge ser frem til å få Brattli inn som en del av det norske Volvo teamet, og ser på hans bakgrunn og arbeidserfaring som meget spennende. Han kan tilføre oss nye spennende tanker og idéer, sier Waldemar Andre Christensen.  

Gunnar Brattli er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen markedsføring og personalledelse. Hovedtyngden av hans arbeidserfaring er innenfor salgs- og distribusjonsledelse i ulike selskaper i telekombransjen.

- Etter mange år i en bransje, var det på tide å søke nye utfordringer og jeg synes Volvo er et veldig spennende selskap.  Jeg ser virkelig frem til å starte i rollen som salgsdirektør i Volvo Norge. Volvo representerer en sterk merkevare i en spennende bransje og fremstår som et selskap med gode verdier og ambisiøse mål, i tillegg til fantastiske produkter. Jeg tror den lange erfaringen jeg har fra forhandlersalg og distribusjonsledelse, i en bransje preget av store og hurtige endringer, vil komme til god nytte i denne jobben, sier Brattli.

Han tiltrer stillingen 1. november.