For to år siden vant Faymonville "Trailer Innovation" for semitrailer-konseptet CombiMAX under nettopp kategorien konsept.
For to år siden vant Faymonville "Trailer Innovation" for semitrailer-konseptet CombiMAX under nettopp kategorien konsept.

Pris for hengere og påbygg

Produsenter av tilhengere og påbygg som vil kjempe om priser under transportutstillingen IAA i september, må skynde seg å melde inn produkter og løsninger. Fristen for «Trailer Innovation» er 30. juni.

Publisert Sist oppdatert

"Trailer Innovation" omfatter både tilhengere og påbygg. Produktspekteret er altså svært bredt, og produktene delt inn i hele syv kategorier, konsept, chassis, påbygg, komponenter, sikkerhet, miljø og "Smart Trailer". Dette innebærer at spesielt de store påbygg- og hengerleverandørene ofte melder på produkter til flere kategorier, og et enkelt produkt kan også delta i flere kategorier.

Henger- og påbyggprodusenter må selv melde seg på til "Trailer Innovation". Leverandørene må gi en fyldig beskrivelse av kandidatene de melder på, og juryen har et relativt omfattende arbeid før det foreligger et endelig resultat. Juryen består av 12 internasjonalt anerkjente fagtidsskrifter, hvorav Anlegg&Transport er norsk representant. Troféene vil bli overrakt på et eget arrangement under IAA, nærmere bestemt 23. september.

Påmelding

Påmelding skjer lettest ved å gå til www.trailer-innovation.com/en og deretter klikke på "application forms". Hjemmesiden inneholder nyttig informasjon både for produsenter som vil melde på sine kandidater og andre som er interessert i utviklingen innenfor påbygg og tilhengere.

Man trenger ikke være en stor, internasjonal aktør for å melde på kandidater. Også mindre, nasjonale aktører kan ha muligheter for å vinne. "Trailer Innovation" er først og fremst en pris for produktutvikling, ikke store salgstall.

Vinnerne som kåres på høstens IAA, kan bruke tittelen "Trailer Innovation 2017" på de aktuelle produktene gjennom hele 2017. Det er selvsagt også noe de norske importørene kan benytte seg av.