Formann Sigurd Nybø (t.v.) og mekaniker Roy Andorsen ved Pon Equipments avdeling i Breivika.
Formann Sigurd Nybø (t.v.) og mekaniker Roy Andorsen ved Pon Equipments avdeling i Breivika.

Pon åpner avdeling i Ålesund.

Pon Equipment AS etablerer en avdeling i Breivika for å gi enda bedre dekning for kunder på Sunnmøre.

Publisert Sist oppdatert

Pon Equipment skriver i en pressemelding at selskapet lenge har sett et behov for mer tilstedeværelse i Møre og Romsdal.

Derfor har de åpnet en avdeling i Breivika. Avdelingen vil ha verksted og et lite delelager, samt diverse kontorer. Den lokale formannen, Sigurd Nybø, har ansvaret for å drifte avdelingen. Deleselger og åtte ute- og innemekanikere er allerede i gang med arbeidet tilknyttet avdelingen.

- Jeg er overbevist om at vi vil merke økt aktivitet i vårt område når vi nå åpner avdeling i Ålesund, sier en optimistisk formann.

Den offisielle åpningen avholdes 26.-27. august med grillfest. Kunder i regionen vil bli invitert samt samarbeidspartnere og egne ansatte.

- Jeg har stor tro på at dette vil oppleves positivt av kundene våre i området. Mange føler nok at det er for langt til Trondheim når de har behov for litt mer personlig kontakt og oppfølging, sier regionsleder, Kristian Elgseter.

Verkstedet er allerede operativt og i drift. Butikk og lager er under bygning og skal være klart til selve åpningen etter ferien.