Engcon utvider

Engcon fortsetter å ekspandere i Europa, og som et ledd i dette arbeidet etablerer de nå sitt første kontor i Nederland.

Publisert Sist oppdatert

Etableringen er en strategisk viktig milepæl og skjer allerede i løpet av første kvartal i 2016.

Engcon, som produserer tiltrotatorer, øker sin tilstedeværelse på det nederlandske markedet gjennom å starte opp et eget salgsselskap, engcon NL. Til å begynne med vil selskapet ansatte en salgssjef, en selger og ytterligere en person med fokus på service og ettermarked.

- Nederland er i aller høyeste grad et interessant marked for oss. Etableringen blir en viktig milepæl for Engcon og vil få stort fokus i tiden fremover, sier Krister Blomgren, adm. dir. i morselskapet Engcon Holding.

Blomgren sier at det i toppåret 2007 ble solgt ca. 4500 gravemaskiner i Nederland. Til sammenligning ble det solgt ca. 2200 i Sverige samme år. Som en følge av finanskrisen i 2008 selges det i dag noe færre gravemaskiner, men Engcon tror at dette er noe som vil endre seg.

– Vi er overbevist om at det nederlandske markedet sakte men sikkert vil nærme seg nivåene vi så rundt 2007. Vi ser ganske enkelt et stort potensial i Nederland, men dette er også en viktig satsing for å øke Engcons totale tilstedeværelse på det europeiske markedet.

Powered by Labrador CMS