Fornøyde partnere: Fra venstre: Magnar Oma (Klepp Mek)Finn Johansen (Rotortilt) Morten Tarlebø (Pon Rental) og Morten Opheim (Pon Rental) Hans Røring Rototilt og Sven Martinsen (SMP)

Leverer til 200 Cat-maskiner

Pon Rentals maskinflåte skal få topp utstyr fra fire leverandører.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Pon Rental har inngått en toårsavtale med fire ulike produsenter for levering av utstyr til 100 maskiner i året. Klepp Mek og SMP Parts AS skal levere skuffer og hurtigfester, Norsecraft Tec AS skal levere sentralsmøring fra Lincoln og Rototilt AS skal levere tiltrotatorer.

Pon Rental har en kontinuerlig utskiftning av maskiner, og maskinene i flåten skal aldri bli eldre enn 36 måneder før de selges gjennom Pon Equipment med «Cat Certified Used»-garanti.

Pon Rental har i 2015 hatt en større økning på utleie av maskiner til større og lengre prosjekter, opplyser selskapet i en pressemelding. Maskinene i utleieflåten er også blitt større og større, og det ser ut til å fortsette.

- Det er flere store maskiner som skal inn i flåten i 2016, sier Operation Manager Morten Tarlebø, som også er ansvarlig for maskinparken.

Tarlebø kan med stor glede fortelle at det så langt i år er levert 107 CAT-maskiner, fra 900 kg til 55 tonn, til Pon Equipments bruktavdeling som i etterkant er solgt som Cat Certified Used.

- Planen for 2016 og 2017 er at vi skal fortsette med dette volumet og vi planlegger å kjøpe 100 nye CAT-maskiner hvert år. Det kan fort bli flere også, om markedet er bra, sier han.

Powered by Labrador CMS