Modellen ZW75-6 er en av tre hjullastere mellom 4,9 og 5,4 tonn som nå skal lages hos Mecalac i Tyskland.

Mecalac skal lage Hitachi-hjullastere

Tysk fabrikk skal produsere Hitachi-maskiner for det europeiske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Hitachi Construction Machinery Europe (HCME) har inngått en såkalt OEM-avtale med Mecalac Baumaschinen GmbH. OEM står for Original Equipment Manufacturer, og denne avtalen innebærer at Mecalac skal bygge små rammestyrte hjullastere som etterkommer EUs utslippskrav Steg IIIB for Hitachi ved sin fabrikk i Büdelsdorf i Tyskland.

- HCME jobber kontinuerlig for å tilby de mest pålitelige løsningene for våre eksisterende og kommende kunder i alle europeiske områder. Dette vil gi Hitachi-kunder den beste teknologien i denne markedsektoren samme med ettermarkedsservice med høy kvalitet gjennom HCMEs forhandlernettverk, sier HCME-president Moriaki Kadoya.

Maskinene Mecalac skal bygge er fra 4,9 til 5,4 tonn - ZW65-6, ZW75-6 og ZW95-6. Disse vil bli solgt under Hitachis merkenavn gjennom HCMEs nettverk av forhandlere i Europa, noe som i Norge betyr gjennom Nasta.

- Denne serien rammestyrte hjullastere er blitt kontinuerlig oppdatert og tilbyr det beste designet på markedet. For Mecalac betyr samarbeidet med HCME en anerkjennelse av det tekniske nivået til disse produktene, fokus på miljø og sikkerhet og av kvaliteten på vår produksjonskapasitet, sier CEO i Mecalac Henri Marchetta.

Powered by Labrador CMS