Noralf Lekva (t.v.) og Alfred Johansen.
Noralf Lekva (t.v.) og Alfred Johansen.

Odin kjøper Alfred

Alfreds Maskin & Utstyr AS (AMU) i Bodø er kjøpt av Odin Gruppen med tilhold i Bergen. Virksomheten utvides til flere fylker og skal forhandle Wacker Neuson-maskiner.

Publisert Sist oppdatert

Odin Gruppen er engasjert innen personellutleie, shipping og industri. Kjøpet av AMU er en del av «en offensiv satsning innen industriområdet».

Utvider geografisk

- Ved kjøpet av AMU får Odin Gruppen tilgang på kunnskap og kompetanse og får etablert et brohode for vår satsning innen maskiner og utstyr, sier Noralf Lekva, daglig leder i Odin Gruppen.

AMU videreføres med Alfred Johansen som daglig leder. Samtidig opprettes avdelinger i Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark.

Totalleverandør

Som en del av satsningen er det inngått en forhandleravtale med Wacker Neuson for salg av maskiner, utstyr og deler. AMU er fra før importør av kraner fra Copma og Ferrari, og er eneforhandler i Norge av kuffer, skjær og annet utstyr fra svenske YPV.

Ved å legge maskiner fra Wacker Neuson til sin produktkatalog ønsker AMU nå å være en «totalleverandør» til bedrifter innen bygg, anlegg, industri og maritim virksomhet.