LITEN OG VANSKELIG Å FINNE: Morten Karlsen holder den nye trackerenheten opp. Denne veier nesten ingenting og tar liten plass – og er derfor vanskelig å finne og fjerne for tyvene.

Minibrikke for sporing

HELLERUDSLETTA (AT.no) 3Dtracking leverer en liten sporingsbrikke som skal gjøre livet surt for tyver.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Sporingsbrikken veier ikke mange gram, og kan plasseres nær sagt hvor som helst på bil, maskin, båtmotor etc. Alt som har en viss verdi, er ettertraktet av tyver.

- Sporingsbrikken kobles på det eksisterende strømsystemet, og har per definisjon like lang levetid som enheten det er montert på. Denne brikken koster 1490 kroner, og i tillegg kommer det en abonnementsavgift. Jeg vet at forsikringsselskaper kutter forsikringen på båtmotorer med 1500 kroner i året om man har montert trackerboks, sier Morten Karlsen i 3Dtracking.

Han viste også en annen nyhet på Transportmessa, en elektronisk kjørebok som gjør det meget enkelt å skifte mellom ulik kjøring. Myndighetene legger opp til strengere skille for privat bruk av biler med grønne skilter.

Den nye Autobok fra 3Dtracking kobles rett i kjøretøyets diagnoseport, med en ledning opp til en bryter som er hos føreren. Med bryteren kan man trykke på om kjøringen gjelder jobb, jobb med tillegg (e.eks. kjøring etter statens satser) eller privat.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS