Iveco Daily med allhjulsdrift

Iveco lanserer nå Daily med allhjulsdrift i vektvarianter på 3,5 og 5,5 tonns totalvekt.

Publisert Sist oppdatert

Daily 4x4 kommer med enkelt førerhus og to akselavstander (3050 og 3400 mm), samt en dobbeltkabiner med akselavstand på 3.400 mm og plass for inntil syv personer.

Kjøretøyet er utstyrt med en 3-liters F1C Euro VI nyttekjøretøymotor. Den har høytrykks common rail innsprøytning og turbo med variabel geometri. Motoren yter 170 hk og har maksimalt dreiemoment på 400 Nm. Den tilfredsstiller avgasskravene ved hjelp av eksosresirkulering (EGR) og etterbehandling av eksosen (SCR – Selective Catalytic Reduction) med AdBlue-innsprøytning..

En sekstrinns girkasse med overdrive er koblet til en sentral overføringskasse med fire trinn som til sammen gir 24 utvekslinger. Takket være tre differensialsperrer er Nye Daily 4x4 i stand til å takle enhver stigning og det tøffeste terrenget uten at dette går ut over kjørekomforten. Innvendig er Daily 4x4 like komfortabelt som et kjøretøy konstruert for vei, bl. a. med nye ergonomiske seter. Andre fordeler er en stor frontrute og velplasserte betjeningsorganer og instrumenter. Bilen har også fått et mer effektivt klimaanlegg som finnes i både manuelle og automatiske versjoner.

Daily 4x4 er utstyrt med en skikkelig front-støtfanger i stål. Den er delt i tre seksjoner for lett utskifting ved eventuelle skader. Bak har bilen en underkjøringsbeskyttelse som beskytter kjøretøy og passasjerer ved sammenstøt bakfra. Underkjøringshinderet kan slås opp for ikke å være i veien under krevende offroad-kjøring.

Powered by Labrador CMS