Fremtidsbilene er valgt som symbol for Solutrans 2015.
Fremtidsbilene er valgt som symbol for Solutrans 2015.

Økt fokus på Solutrans

PARIS (AT.no): Solutrans som går av stabelen i Lyon 17. til 21. november 2015, blir neste års viktigste nyttekjøretøy-utstilling i Vest-Europa. Troféene for "International Truck of the Year", "International Van of the Year" og "International Pick-up Award" vil bli delt ut på utstillingen.

Publisert Sist oppdatert

Solutrans holdes i november de årene det ikke er IAA i Hannover, og det er 13. gang utstillingen blir arrangert i 2015. På en pressekonferanse i Paris opplyste arrangørene at man forventer 850 utstillere på en samlet utstillerflate på 75.000 kvadratmeter og 37.000 besøkende. Dette er langt unna tallene fra IAA, men Solutrans har heller ikke noe mål om å konkurrere i størrelse. Man ønsker i stedet å fremstå som en utstilling for innovasjoner.

LES OGSÅ:

Representanter for juryene for "International Truck of the Year", "International Van of the Year" og "International Pick-up Award" var til stede under pressekonferansen, og jury-lederne orienterte om arbeidet som fører frem til de gjeve prisene og hvorfor Solutrans er valgt for overrekkelsene. Det er første gang dette skjer på nyttekjøretøyutstillingen i Lyon.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ: