Velkommen til Intermat!

OSLO (AT.no) Intermat i Paris tar sikte på å tiltrekke 200.000 besøkende når messen arrangeres i april.

Publisert Sist oppdatert

Intermat arrangeres i Paris, Frankrike, fra 20.-25. april neste år, og blir den viktigste anleggsmessen i Europa i 2015. Arrangøren håper å tiltrekke hele 200.000 besøkende (35% fra utlandet) til messen som arrangeres hvert tredje år. Forrige gang kom det 145.000 besøkende, men nå er tidene mer optimistiske i Europa enn for tre år siden. Tyrkia er årets gjestenasjon, med begrunnelsen at anleggsaktiviteten i Tyrkia er svært stor.

1345 utstillere har reservert stand på det 375.000 m² store messeområdet i Paris, og før startskuddet går håper arrangøren at 1500 utstillere er på plass. Det er satt av 30.000 m² til demoområder der maskiner og utstyr kan testes.

Fransk frokost

Startskuddet for messen gikk på sett og vis fredag da Josephine Sconza i Promosalons inviterte norsk fagpresse til frokost på Pascal Konditori i Oslo sentrum. Promosalons står for internasjonal markedsføring av de store internasjonale fagmessene i Frankrike, og har rundt 80 messer i porteføljen. Blant disse er altså Intermat.

World of Concrete

På årets Intermat arrangeres World of Concrete (WOC) samtidig. Det er satt av en egen hall til betongmessen som mer eller mindre blir en kopi av det kjente World of Concrete-konseptet fra Las Vegas. Rundt 100 utstillere er registrert til WOC.

Det blir også satt fokus på utleiebransjen på årets Intermat, blant annet med egen studietur til maskindeponiet til gigantiske Loxam like utenfor Paris. Utleiebransjen i Europa omsetter for 23 milliarder kroner, og også i Norge er dette en bransje i vekst.

Innovasjons-priser

Tradisjonen tro vil Intermat også i år arrangere Innovation Awards. En jury av fagfolk vurderer de beste innovative løsningene innen ulike kategorier, og vinnerne kåres på Pré-Intermat (et arrangement i forkant av selve messen) i Paris i januar. Anlegg&Transport vil være tilstede på både Intermat og Pré Intermat.

Ut på tur

I samarbeid med Expert Reiser arrangerer Anlegg&Transport reise til Intermat og en rekke andre anleggsmesser rundt i verden.

Les mer om turen her. Det er fortsatt noen ledige plasser...