Jone Ølberg, sjef for Pon Rental i Norge, merker økt etterspørsel etter leiemaskiner på Østlandet. Pon Rental åpner ny utleieavdeling på Rygge i Østfold i april i år.
Jone Ølberg, sjef for Pon Rental i Norge, merker økt etterspørsel etter leiemaskiner på Østlandet. Pon Rental åpner ny utleieavdeling på Rygge i Østfold i april i år.

Pon åpner utleieavdeling på Østlandet

Pon Rental AS åpner ny avdeling på Rygge 1. april, og markerer dette med en offisiell åpning den 10. april. Kontoret vil ha sin base på Ryggeavdelingen til Pon Equipment.

Publisert Sist oppdatert

I bygg- og anleggsbransjen spås det en generell vekstreduksjon, men utleiebransjen er en bransje i stadig vekst. Pon Rental har til nå ikke vært etablert på Østlandet og da beslutningen ble tatt var Rygge et naturlig valg. Dette fordi Oslo og omegn, og da spesielt Østfold og Follo, er et område med mange etablerte entreprenører og stor aktivitet. Fra før har Pon Rental avdelinger i Kristiansand, Trondheim, Sandnes og Bergen, og har per dags dato totalt 739 utleiemaskiner i flåten, der 365 er Cat-maskiner.

- Tidligere ble Østfold-området betjent fra avdelingen vår i Kristiansand, men nå ser vi at etterspørselen øker og behovet for en egen avdeling er betydelig, forteller Jone Ølberg, sjef for Pon Rental i Norge.

Pon Rental-avdelingen på Rygge kan tilby den «nyeste utleieflåten på Østlandet», ifølge Pon, med 27 Cat-maskiner i alle størrelser og varianter, samt tilleggsutstyr. På sikt vil selskapet også tilby utleie av lifter.

Ryggeavdelingen til Pon Equipment på Årvollskogen 115 huser 924m2, der verksted med tre løp samt vaskehall utgjør 560 m2. Bygget rommer et delelager, to selgerkontor og nå et kontor til den nyansatte utleie-selgeren,Ole Andreas Zahl Eriksen.

I forbindelse med åpning av Pon Rental vil det bli holdt en åpen dag på Ryggeavdelingen den 10. april. Her vil det bli muligheter for demokjøring av store og små maskiner, og du vil møte representanter fra Pon Rental og Pon Equipment.