Lars Beck tiltrer som øverste sjef for Iveco Nordic 1. desember.
Lars Beck tiltrer som øverste sjef for Iveco Nordic 1. desember.

Ny Iveco-sjef i Norden

1. desember tiltrer Lars Beck stillingen som øverste sjef for Iveco Nordic. Han etterfølger Gunni Mikkelsen, som forlot stillingen i slutten av oktober.

Publisert Sist oppdatert

 

Beck kommer fra stillingen som administrerende direktør i ESA Trucks Danmark A/S, et nederlandsk eid selskap som står for importen av DAF til Danmark. Beck kom til dette selskapet allerede i 1998. Han har også erfaring og kunnskap fra utstasjoneringer rundt omkring i verden, og han har også arbeidet mye med flåteslag og rammeavtaler, både nasjonalt og på tvers av landegrenser.

Beck skal ha det overordnede kommersielle ansvaret for Norden og de fire nordiske selskapene Iveco Danmark A/S, Iveco Sweden AB, Iveco Norge AS og Iveco Finland Oy. Han skal også tiltre styrene i de fire selskapene. Ifølge en melding fra Iveco Nordic skal han også ha fokus på utviklingen av Ivecos nettverk og styre større prosjekter på tvers av landegrensene. Iveco Nordic mener dette vil føre til fremgang både på det norske markedet og de øvrige nordiske markedene.