Ny bransjedirektør i Norsk Utleieforening

Yngve Torkildsen (57) er fra 4. november ansatt som ny bransjedirektør i Norsk Utleieforening - NU.

Publisert Sist oppdatert

Torkildsen overtar stillingen etter Arne K. Bugge som går av med pensjon 31. desember 2013.

- Vi er svært fornøyd med at vi har funnet en så god etterfølger etter Arne K. Bugge som siden etableringen i 2006 har gjort en fremragende jobb for utleieforeningen og bransjen, sier styreleder Nina Aasland i Norsk Utleieforening.

- Utleiebedriftene i Norge går en spennende tid i møte med forventninger om økt etterspørsel og markedsvekst. Med ansettelsen av Yngve Torkildsen er vi sikre på at foreningen er i de beste hender til å fortsette arbeidet med å styrke utleiebransjens omdømme og posisjon i byggenæringen og samfunnet, sier Aasland.

Allsidig erfaring

Yngve Torkildsen var salgsdirektør i Micro Matic Norge AS, som leverer produkter og løsninger for styring og kontroll av tekniske installasjoner innen lys, varme og ventilasjon til næringsbygg og boliger. Han var også
divisjonsdirektør i Protan AS med ansvar for produksjon og salg av produkter til bygg- og anleggsbransjen. Torkildsen har også lang fartstid fra Telecom-industrien gjennom forskjellige stillinger i Ericsson-konsernet, blant annet som divisjonsdirektør med ansvar for salg og markedsføring. Yngve Torkildsen er utdannet offiser i Sjøforsvaret. Han er maskiningeniør fra Oslo Ingeniørhøyskole og bedriftsøkonom fra Høyskolen BI.

- Jeg ser frem til å videreføre arbeidet med å styrke foreningens posisjon innen byggenæringen og håper å kunne ivareta medlemmer og samarbeidspartnere på en god måte, sierTorkildsen.