Morgan Falck ny adm. direktør i Ferdigbetong

Med ny adm. direktør øker Ferdigbetong satsingen i det norske markedet, og har betonggiganten Swerock i ryggen.

Publisert Sist oppdatert

Swerock er en av Nordens største leverandører av fabrikkbetong, med totalt 40 fabrikker i Norden. Ferdigbetong er et norsk datterselskap av Swerock, og har i dag en betongfabrikk i Tromsø, og to mobile betongfabrikker, henholdsvis i Telemark og på Filefjell. Nå satser selskapet på å vokse i det norske markedet.

- Vår betongfabrikk i Tromsø har vært virksom i snart 50 år, og leverer stabilt god kvalitet med erfarne medarbeidere. De seneste månedene har vi etablert våre første mobile betongfabrikker, som er viktige milepæler i vår satsing i Norge, sier administrerende direktør Morgan Falck.

To mobile fabrikker på plass

Den første mobile betongfabrikken ble i høst satt opp på Filefjell. Der skal den over en toårsperiode levere 36.000 kubikkmeter betong til et prosjekt der Hæhre Entreprenør er hovedentreprenør. I desember kom den andre mobile betongfabrikken på plass. Den skal levere betong til NCC som bygger nye E134 fra Gvammen til Århus.

- Det er en flott fabrikk av merke Liebherr som vi har fått fra Swerock i Sverige. Den er nå rigget i Hegna grustak, der vi får levert alle råvarer av sand og steinfraksjoner, sier Falck.

Den første mobile betongfabrikken ble i høst satt opp på Filefjell.
Den første mobile betongfabrikken ble i høst satt opp på Filefjell.

Adm. direktør i to selskap

Falck ser for seg en gradvis vekst i årene som kommer. Selskapet skal dra veksler på kompetanse og erfaringer fra morselskapet i Sverige, men også ha de rette menneskene med på laget i Norge.

- Vi skal ikke stresse, men vokse i takt med markedet. Ferdigbetong skal ha mennesker med solid kompetanse og gjennomføringskraft. Vi skal ansette mennesker som er drivende opptatt av å levere løsninger som gir våre kunder en god totaløkonomi i prosjektene, påpeker han. 

Falck fortsetter i sin stilling som adm. direktør i Peab Asfalt Norge, i tillegg til sjefsjobben i Ferdigbetong.

STILLING LEDIG: