Lars Erik Mathisen (t.v.) fortsetter som leder i Mathisen Renovasjon etter at Jonny Enger og Veitransport-gruppen har overtatt 100% av aksjene. Kjell Arne Mathisen (t.h.) mener dette sikrer selskapets fremtid.
Lars Erik Mathisen (t.v.) fortsetter som leder i Mathisen Renovasjon etter at Jonny Enger og Veitransport-gruppen har overtatt 100% av aksjene. Kjell Arne Mathisen (t.h.) mener dette sikrer selskapets fremtid.

Mathisen i Veitransport

Mathisen Renovasjon AS blir en del av Veitransport-gruppen.

Publisert Sist oppdatert

MECE Invest AS, som er eier av transportselskapene Veitransport AS og Veikran AS, har kjøpt 100% av aksjene i Mathisen Renovasjon AS. Oppkjøpet styrker Veitransport-gruppens posisjon innen renovasjon og avfallshåndtering.

Sikrer fremtiden

- Vi er glade for å bli del av en større gruppering, noe som sikrer selskapets fremtid, sier Kjell Arne Mathisen, tidligere styreleder i Mathisen Renovasjon.

Han ønsker selv å trappe ned og overlater styringen av selskapet til sønnen Lars Erik Mathisen som også understreker viktigheten av å ha et solid selskap i ryggen.

Satsingsområde

Daglig Leder og styreleder i Veitransport-gruppen, Jonny Enger, sier at han er meget fornøyd med å knytte Mathisen Renovasjon til Veitransport-gruppen.

- Dette sikrer selskapet vekst innen et viktig satsingsområde for Veitransport fremover, sier han.

Navneendring

Mathisen Renovasjon vil bestå som eget Aksjeselskap, men navnebytte vurderes for å få frem tilknytningen til Veitransport-gruppen. Veitransport ønsker å samle all satsingen på renovasjon og avfallshåndtering under dette selskapet.

Veitransport-gruppen, eid av MECE Invest AS, vil med dette bestå av tre selskaper innen henholdsvis landtransport, krantransport og avfallstransport.

Mathisen Renovasjon AS

Mathisen Renovasjon AS ble etablert som eget aksjeselskap i 2009 og har store kunder som Norsk Gjenvinning og Romerike Avfallshåndtering (ROAF) på kundesiden. Selskapet har 47 ansatte.

MECE Invest AS

MECE Invest AS ble etablert som eier av transportselskapet Veitransport AS, tidligere ERFA Transport AS, i 1994. Selskapet sysselsetter i dag 115 personer i selskapene Veitransport AS og Veikran AS. Forretningsområdene er transport av byggematerialer, avfall og gjenvinning, container samt generelle logistikktjenester.