Tor Gunnar Stabæk i Kranor med panoramautsikt over det nye verkstedet på Slemmestad.
Tor Gunnar Stabæk i Kranor med panoramautsikt over det nye verkstedet på Slemmestad.

Kranor har flyttet

Kranor AS har flyttet noen hundre meter på Slemmestad i Buskerud. Det ble markert med åpent hus. 

Publisert Sist oppdatert

Kranor selger og leier ut bygningskraner, bygningsheiser og mobilkraner. De har agenturet for Potein byggekraner, Alimak HEK byggeplassheiser og Grove mobilkraner i Norge.

Leiekontrakten på de gamle lokalene var i ferd med å gå ut. Nå har de flyttet noen hundre meter til lyse og nyoppussede lokaler der Zanda hadde sin taksteinproduksjon på Slemmestad.

- Vi har 900 kvadratmeter lager og verksted. I tillegg er det 700 kvadratmeter i administrasjonsbygget, sier Tor Gunnar Stabæk i Kranor. På hovedkontoret på Slemmestad er det 35 mennesker som har jobben sin.

Verkstedet er litt større på det nye stedet. Uteområdene er i tillegg flatere og lettere tilgjengelig. Å lagre store tårnkraner krever mye plass.

Flyttingen har blitt markert med åpent hus. Både leverandører og kunder var invitert til markeringen. Torsdag 16. oktober var det grillfest og da var hele verkstedgulvet dekket med langbord. Ute på plassen kunne de skuelystne se hele produktspekteret.

En stor del av Kranor sin virksomhet er utleie. De har 172 kraner i alle størrelse i sin utleieavdeling. Kranor har egne avdelinger i Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø.