Kobelcos Europa-hovedkontor i nederlandske Almere, Flevoland er offisielt åpnet.
Kobelcos Europa-hovedkontor i nederlandske Almere, Flevoland er offisielt åpnet.

Kobelco åpnet Europa-kontor

Kobelco Construction Machinery (KCM) har offisielt åpnet et hovedkvarter for Europa.

Publisert Sist oppdatert

Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) er et bevis på at den japanske maskinfabrikanten ønsker å satse seriøst i Europa. Tirsdag 8. april feiret selskapet den offisielle åpningen av Europa-hovedkontoret i nederlandske Almere.

Det nye hovedkvarteret skal sikre effektiv service til europeiske kunder og gi full ettersalgsstøtte. Samtidig vokser salgsnettverket raskt i Europa: Forhandlerre er på plass i Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Norge, Sverige, Finland, Sveits, Østerrike, Østerrike, Nederland, Belgia og de Baltiske landene.

KCMs forpliktelser overfor Europa ble forsterket av at Kobelcos toppledelse var på åpningen. Blant andre var adm. direktør Jun Fujioka og lederne Yuzuru Ieki og Takeshi Miki på besøk.

Europa-leder Makoto Kato sa følgende på åpningen:

- Siden annonseringen av vår retur til Europa har vi arbeidet hardt for å bygge en sterk organisasjon. Vi er her for å bli og er fokusert på å øke Kobelcos markedsandel i Europa. Den sterke merkevaren gir oss en perfekt plattform. De siste puslespillbrikkene er forhandlerne som nå er på plass. Vi ser frem til å tilby et solid produkt og ettersalgstjenester til våre handelspartnere og kunder.