William Stobart, Group Chief Operating Officer og Scanias CEO og president Martin Lundstedt gliste begge godt da avtalen ble inngått.
William Stobart, Group Chief Operating Officer og Scanias CEO og president Martin Lundstedt gliste begge godt da avtalen ble inngått.

Kjøpte 1500 Scania Euro 6

To britiske transportselskaper med tidenes Scania-ordre.

Publisert Sist oppdatert

 

De to transportselskapene Eddie Stobart og A.W. Jenkinson Forest Products har kjøpt 1500 Scania Euro 6-lastebiler, i det som er den største enkeltbestillingen av kjøretøy i Storbritannia.

Leveransene skal skjer over to år, og kommer som en følge av forlengelse av en avtale mellom Scania og de to selskapene. Den første avtalen ble signert i 2010, og den ble oppdatert i 2012. I henhold til disse avtalene er det allerede levert 2000 lastebiler de siste årene.

- Avgjørelsen om å fortsette å kjøpe Scania-kjøretøy er basert på deres tidligere prestasjoner i flåtene Eddie Stobart og A.W. Jenkinson, sier COO i Stobart Group William Stobart.

Scania lanserte sine første Euro 6-biler i 2011, og kom med andre generasjon i 2013. Euro 6-standarden ble obligatorisk for alle lastebiler i Europa ra 31. desember 2013.

Scania-bilene som leveres til de to selskapene vil ha en rekke ulike spesifikasjoner og er laget for en rekke ulike transportoppdrag. Reparasjon og vedlikehold skal Scanias servicenettverk i Storbritannia stå for.