Godt besøkt Bulder-arrangement

- Dette skal vi gjøre mer av, lover markedssjefen i Bulder Maskin AS.

Publisert Sist oppdatert

Fredag 21. mars var det åpent hus hos Bulder Verksted i lokalene i Mosjøen. Verkstedet var ryddet og bord og stoler satt frem, og det var plass til å vise frem maskiner og utstyr. Alle som ønsket fikk en omvisning på hele verkstedet. Grillingen i telt på utsiden var et veldig populært innslag og det måtte kjøpes inn flere burgere når besøket strømmet på utover dagen.

Terex fra Bulder Maskin

De andre selskapene i Bulder var også til stede og viste frem sine produkter. Bulder Maskin hadde med en Terex TC16 minigraver og en Eddie EDT200 hydraulisk hammer. Det var mye nysgjerrighet rundt minigraveren og alle fikk både sett og testet den. Bulder Utstyr melder om god respons på slitestål-produktene de har.

- Det var en god blanding av gamle og nye kunder, og mange synes det er interessant med Bulder med bakgrunn i det store utvalget av kvalitetsprodukter som selskapene tilbyr. Det var svært god stemning hele dagen og det er ingen tvil om at verkstedet er godt likt lokalt, og det er jo lett med så mange positive kunder. Verkstedet har en lett tilgjengelig beliggenhet og gjengen som jobber der bidrar med god atmosfære og service, sier markedssjef Hilde Jacobsen Lund i  Bulder Maskin AS.

Bulder lover å satse mer på å ha åpne hus i tiden fremover.

- Vi har landsdekkende servicepunkt, så det er bare å følge med på hvor det blir åpent hus neste gang, sier Jacobsen Lund.