Fire beltegravere og en hjullaster er overlevert til Bjelland AS.
Fire beltegravere og en hjullaster er overlevert til Bjelland AS.

Bestilte fem Cat i en fart

Ikke noe snikk snakk fra Bjelland, som tok fem Cat, takk.

Publisert Sist oppdatert

Oppdragsmengden for Bjelland bare øker og øker da trenges det maskiner raskt. 14. november signerte Ole Bjelland avtale om kjøp av maskinpakken med Pons selger Idar Gilje.

- Dette er et resultat av god service og et godt samarbeid, sier Ole Bjelland som også fra tidligere har flere Cat-maskiner.

18,5 tonn - 41,4 tonn

10. desember var det klart for overlevering av alle fem maskinene. Fire av maskinene er beltegravere fra 18,5 tonn og opp til 41,5 tonn. Den kraftigste er en riktig så solid lastemaskin type 336EL HDHW (Heavy Duty High & Wide). Alle graverne er levert med hurtigkoblinger og skuffer fra den lokale produsenten Klepp Mek.

Den siste maskinen er en hjullaster 980K med Cat lasteskuff på 6,5m3.

Serviceavtale

Alle maskinene har Pon fullserviceavtale på 5år/8000 timer.

- De siste årene har vi blitt kjempegode på å levere selv større leveranser på veldig kort tid, dette har hele tiden vært en del av strategien og gjør det enda enklere og mer forutsigbart for både store og små kunder, sier Markedsdirektør Espen Paulseth i Pon.

- Noen år tilbake var det ventetid på både maskiner og utstyr i månedsvis, i dag leverer vi det meste på en 2-4 uker, legger Paulseth til.