Ettermarkedsleder BOS Arna, Robert Davidsen Raa (t.v.) og daglig leder i HMF Norge, Annbjørn Vasdal er i havn med en ny avtale.
Ettermarkedsleder BOS Arna, Robert Davidsen Raa (t.v.) og daglig leder i HMF Norge, Annbjørn Vasdal er i havn med en ny avtale.

Bertel O. Steen tar HMF-servicen

HMF forhandlerstruktur ekspanderer raskt. Nå med nytt servicepunkt i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

For å møte konkurransen i et av Norges største markeder styrker HMF Norge seg i Bergen. HMF har det siste året gjennomført en undersøkelse blant kundene som viser at det etterlyses økt kapasitet på service og vedlikehold av HMF kraner i denne regionen.

- Dette er signaler vi tar på alvor. Det ha en struktur der våre kunder får den hjelpen de har behov for er avgjørende for å lykkes i dagens marked sier daglig leder i HMF Norge, Annbjørn Vasdal.

- Det er derfor med stolthet og fremtidstro vi nå kan informere om at det er inngått en avtale med Bertel O. Steen (BOS) i Arna om å ivareta oppgaven på service og ettermarked i Bergen. Bertel O Steen Arna har lang erfaring med kraner, siste 24 år som forhandler av Fassi. I tillegg har Bertel O Steen Arna en driftsmodell som skal ivareta et reparasjonsbehov 24 timer i døgnet hele uken, sier han.

Verktøy på plass

I uke 15 skal BOS-mekanikere til Danmark på en ukes teknisk opplæring, og nødvendig verktøy er på plass.

- Avtalen med HMF er viktig for å kunne videreutvikle den gode kompetansen på kran som er etablert i Arna over mange år. Vi vurderer HMF som et velrenommert produkt og en leverandør som har fokus på teknikk og kvalitet, og vi gleder oss til å ta del i å utvikle dette videre i Bergen sier ettermarkedsleder Davidsen Raa.

Rogaland og Hordaland i «boks»

Bertel O. Steen Bergen AS har i dag ca. 200 ansatte, der ca. 130 er tilsluttet servicemarkedet, med avdelinger i Indre Arna, Åsane og på Minde. Anlegget i Arna er hovedanlegg for nyttekjøretøyer, og det skal fungere som totalleverandør til transportbransjen.

Bertel O Steen Arna er nå siste brikken i HMF Norges nye servicepartnerstruktur for Rogaland og Hordaland. Fra før er det etablerte avtaler med Aarsvold Kran og Hydraulikk i Stavanger, Nord Karmøy Sveis i Haugesund og MCE i Etne.