Hans Otto Westli, styreleder i Påbyggergruppen, ønsket velkommen til årsmøtet på Thon Hotell Opera.
Hans Otto Westli, styreleder i Påbyggergruppen, ønsket velkommen til årsmøtet på Thon Hotell Opera.

Årsmøte i Påbyggergruppen

Påbyggergruppen i Norsk Industri, bransjeorganisasjon for norske påbyggere og påbygg- og tilhengerleverandører, hadde årsmøte 5. juni.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til rene bransjesaker og valg av nytt styre i Påbyggergruppen er årsmøtet også en gylden anledning for medlemmene å få faglig påfyll. Blant annet orienterte representanter for Vegdirektoratet om temaer som angår medlemsbedriftene, nemlig effektivisering av enkeltgodkjennings-ordningen, bremser på tilhengere og revisjon av Bilforskriften.

På hvert årsmøte får en chassisleverandør anledning til å presentere seg for påbyggerne. I år var det Mercedes-Benz-importør Bertel O. Steen AS. Også et fast innslag er nytt fra teknisk komite i den internasjonale påbyggerorganisasjonen CLCCR, og en representant for Lastfordonsgruppen (Påbyggergruppens søsterorganisasjon i Sverige) fortalte om bransjearbeidet hos «söta bror».

Det var også innlegg fra Norges Bilbransjeforbund, bransjeorganisasjon for blant annet chassisleverandørene. En komplett lastebil består av et chassis med påbygg oppå, og det er av avgjørende betydning at samarbeidet mellom bransjeorganisasjonene og deres medlemmer er godt.