- Kundeservicen spisses ytterligere gjennom vår omorganisering, forsikrer adm. direktør Truls Lystad i Grundfos Pumper.
- Kundeservicen spisses ytterligere gjennom vår omorganisering, forsikrer adm. direktør Truls Lystad i Grundfos Pumper.

240 mill. kroner i økt omsetning

I løpet av de siste 15 år har Grundfos Pumper AS økt den årlige omsetningen med ca. 240 mill. kroner. Nå forandrer ledelsen organisasjonen for videre vekst.

Publisert Sist oppdatert

Med virkning fra 1. januar 2015 har Grundfos Pumper tatt nye grep:

- Vi etablerer et stort kundesenter med bransjens fremste fagkompetanse innen pumper, og i tillegg samles salget i to store salgsenheter, forteller adm. direktør Truls Lystang.

Fremgangsrik «reise» i Norge

- Grundfos Pumper har hatt en fremgangsrik reise i Norge. Omsetningen har økt fra ca. 60 til 300 mill. kroner i løpet av 15 år. Nå ser vi frem til neste etappe med alt som ligger foran oss, sier Lystang.

Hovedkontoret i Oslo, og fire regionskontorer i nord, vest, sør/øst og på det sentrale Østlandet, vil betjene alle servicekundene i sine områder.

Skal være mer tilgjengelige

Lystang hevder at Grundfos Pumper har bransjens beste fagpersoner på laget og derfor ser lyst på fremtiden. Målet er å bli enda mer tilgjengelig for å tilfredsstille kundenes forventninger og behov.

Et ledd i omorganiseringen er at de tre tidligere salgsavdelingene nå blir til to store, VVS og VA & Industri. 

- Endringen velger vi å gjøre fordi vi vil ta ut store synergier, noe som først og fremst kommer kundene til gode i form av mer ressurser til kundebearbeiding, sier Lystang og poengterer. - Kundene vil fortsatt bli betjent av kjente, lokale selgere og serviceteknikere, mens teknisk og kommersiell support skal sikres gjennom det som blir bransjens beste kundesenter.