Det skal kun bygges 100 slike Hennessey Velociraptor 6x6.
Det skal kun bygges 100 slike Hennessey Velociraptor 6x6.

Sekshjulsdrevet råskinn

Amerikanske Hennessey Performance har lansert Velociraptor 6x6, bygget med utgangspunkt i Ford F-150 Raptor.

Publisert Sist oppdatert

Nyheten ble lansert på bilmessen Sema Show i Las Vegas i oktober. Skal du ha en slik bør du være rimelig rask på labben.

- Vi bygger kun 50 for USA og 50 for utlandet. Dette fører til at offroad-kjøretøyet ikke bare blir et av de råeste på markedet, men også et av de mest eksklusive, sier John Hennessey, grunnlegger og adm. direktør i Hennessey Perfomance.

Hennessey-teamet har gitt kjøretøyet «600+ hk», og selv om den er tyngre enn en Velociraptor 4x4 skal den akselerere minst like raskt.

Velociraptor 6x6 koster 349.000 USD i USA. Hva den kan komme til å koste i Norge, er det best ikke å tenke så altfor mye på. Men de som har råd til å kjøpe en slik bil ser vel uansett aldri på prislappen når de handler bil...

Pickupen har Velociraptor 600 twin turbo-motor oppgradering, oppgradert fjæring, 20 tommers felger med Toyo-dekk og diverse Velociraptor-eksteriør. Kjøper kan velge Brembo-bremser med seks kalipere og rotorer for 22.000 USD ekstra.

Hennessey Velociraptor 6x6 kan bestilles direkte fra Hennessey Performance eller via Ford-forhandlere opplyses det fra produsenten. Dersom noen får en slik bil til Norge, gi oss beskjed!

Powered by Labrador CMS