Nor Slep AS vil fremover «satse tungt» på egenutviklede Quadrowall tippsemitrailere. Foto: Nor Slep AS
Nor Slep AS vil fremover «satse tungt» på egenutviklede Quadrowall tippsemitrailere. Foto: Nor Slep AS

Avslutter Langendorf-salget

Satser mer på egenutviklede Quadrowall.

Publisert

Nor Slep AS avslutter salget av Langendorfs produkter i Norge og Sverige, og satser «tungt på revitalisert QuadroWall tippsemi».

Polske eiere

Selskapet har i over 15 år forhandlet og solgt produkter fra tyske Langendorf på det norske og svenske markedet. Etter finanskriseåret 2009 har Langendorf vært gjennom forskjellige eierstrukturer og i 2016 overtok et Polsk firma aksjemajoriteten i Langendorf.

I en pressemelding fra Nor Slep står det:

«Nor Slep setter høye krav til sine underleverandører når det gjelder effektiv kommunikasjon, leveransepunktlighet og opplevd kvalitet. Samtidig som tilgang på reservedeler er en prioritert funksjon. Nor Slep AS har sammen med Langendorf valgt å avslutte samarbeidet. Langendorf ønsker å forbli på det norske markedet og de vil derfor distribuere sine produkter via andre kanaler i løpet av januar 2018.»

Halfpipe

Den norske påbyggeren har fortsatt et omfattende delelager og lover å fortsette å yte service og delesalg til alle som har et Langendorf-produkt levert av Nor Slep.

Selskapet vil fremover «satse tungt på egenutviklede QuadroWall tippsemitrailere». Denne har tidligere kun vært levert med Gullkant-dumper, men vil fremover også leveres med Halfpipe dumper og tekniske modifikasjoner i chassiset. Det skal redusere egenvekten betydelig.