Christoffer og pappa Lloyd Sundstøl viser konfirmasjonsgaven, en Cat 301.7D. Foto: Gyril Sundstøl

Konfirmasjon, Vegas-tur og bransjedag

Hva har disse arrangementene til felles?

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Svaret er: Alle har vært med på å bidra til at det ble rekord i maskinsalget i 2017. Les mer om rekorden her.

Konfirmasjonen

Da 15 år gamle Christoffer Sundstøl på Notodden sto til konfirmasjon i mai 2017, overrasket foreldrene hans ham med en tung gave på 1,9 tonn, nemlig mini-graveren Cat 301.7D «Black Edition» (sort utgave).

- Guttungen har jo vokst opp med maskiner og er veldig interessert i anleggsbransjen. Så Cat’n er ment som en «gulrot», sier pappa Lloyd.

Les hele saken på AT.no her.

Vegas-turen

Kai Roger Larsen og Hanne Bergene var med Nasta på Las Vegas-tur i forbindelse med Conexpo-messen 7. til 11. mars 2017. Det endte med kjøp av en ZX 210LC-6 og et spontant bryllup dagen etter.

- Jeg skulle bytte maskin i år. Det var ikke tenkt at det skulle handles mens vi var i USA, men det ble en ny Hitachi ZX 210LC-6 på oss, sier Larsen.

Les hele saken om turen, kjøpet og bryllupet her.

Bransjedag med gigantavtale

Det ble kjent under bransjedagen hos Volvo Maskin Service i Sandnes 30. mars at Risa Service AS kjøpte 56 nye Volvo-maskiner. Risa-konsernet og Volvo Maskin AS har tidligere inngått flere store avtaler, men partene har aldri tidligere slått så på stortromma som ved dette tilfellet.

- Vi har kjøpt maskiner for 300 millioner kroner fra Volvo Maskin siden 2012 da vi innledet det tette samarbeidet. Vi må ha de beste folkene og de beste maskinene, sa Bjørn Risa i forbindelse med kontraktsigneringen.

Les hele saken om kjøpet på AT.no her.

Powered by Labrador CMS