Hanne og Kai Roger handlet gravemaskin av Nasta-selger Øystein Myrhaug (midten) i Las Vegas. Dagen etter giftet de seg i et Wedding Chapel.

Ordnet seg gravemaskin og kone i Vegas

Kai Roger Larsen og Hanne Bergene var med Nasta på Las Vegas-tur i forbindelse med Conexpo-messen 7. til 11. mars. Det endte med kjøp av en ZX 210LC-6 og et spontant bryllup dagen etter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Vi skulle egentlig gifte oss i Norge. Men da vi pratet om bryllup med reisefølget vårt mens vi spiste på en fortaurestaurant i Las Vegas, ringte Ivar Andreas Tanum (daglig leder i Ivar Tanum Entreprenør AS) og bestilte. En time senere var jeg og Hanne gift, sier Larsen til AT.no.

Det lykkelige paret har vært samboere i flere år og har to barn sammen. Da de kom hjem fikk de beskjed av yngste genereasjon at de nok måtte gifte seg i Norge også så de fikk være med.

En time etter at bryllupet ble avtalt, hadde Hanne og Kai Roger «Elvis-bryllup» i et av Las Vegas' bryllupskapeller.

Kai Roger Larsen er daglig leder i Kr. Larsen Maskinentreprenør AS og Buskerud Anleggstransport AS. Hanne Bergene er kontormedarbeider/landmåler i Kr. Larsen Maskinentreprenør AS.

Maskinkjøpet var nesten like spontant som bryllupet:

- Jeg skulle bytte maskin i år. Det var ikke tenkt at det skulle handles mens vi var i USA, men nå ble det en ny Hitachi ZX 210LC-6 på oss, sier Larsen.

Det var 15 kunder og seks ansatte i Nasta AS som dro sammen til Las Vegas. Markedsansvarlig i Nasta, Jannike Hansen er stålende fornøyd med turen:

- Dette var veldig vellykket. Vi hadde med oss en flott gjeng og avsluttet flotte dager med bryllup, sier hun.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS