Per Anders Muri. Foto: BetonmastHæhre
Per Anders Muri. Foto: BetonmastHæhre

Fra Burson-Marsteller til BetonmastHæhre

Ny kommunikasjonsdirektør.

Publisert

BetonmastHæhre har ansatt Per Anders Muri i en nyopprettet stilling som konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt.

 - Per Anders besitter tung kommunikasjonsfaglig erfaring og kjenner selskapet vårt godt, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i BetonmastHæhre.

Muri kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør i Burson-Marsteller, og har betydelig erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid. Det siste året har han også fungert som kommunikasjonsansvarlig for sin kommende arbeidsgiver.

- Fusjonen mellom Betonmast og Hæhre Isachsen har forsterket behovet for å styrke vår kompetanse på kommunikasjon. Med 2800 medarbeidere og en stadig økende interesse fra eksterne målgrupper ser vi frem til å få Per Anders om bord, tilføyer Evensen.

- BetonmastHæhre er et kompetent og ambisiøst selskap som ønsker å ta opp kampen med de aller største aktørene innen bygg og anlegg. Selskapene som nå utgjør BetonmastHæhre har alle en imponerende historie preget av gründerånd, innovasjon og vekst. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av laget, sier Per Anders Muri.

Per Anders Muri har over ti års erfaring som rådgiver, og har også bakgrunn som kommunikasjonsdirektør i børsnoterte virksomheter. Han er tidligere journalist, og har også bakgrunn fra finansbransjen som aksjeanalytiker og megler. Per Anders Muri har en mastergrad i bank og finans fra Heriot-Watt University i Edinburgh.