Trond Straume blir ny administrerende direktør i Powel i august 2018.
Trond Straume blir ny administrerende direktør i Powel i august 2018.

Ny adm. direktør i Powel

Starter i august 2018.

Publisert

Powel ansetter Trond Straume som ny administrerende direktør. Straume har bred nordisk og internasjonal erfaring fra ledende roller i flere teknologiselskap.

Straume kommer til Powel fra stilingen som Chief Technology Officer (CTO) i det britiske børsnoterte programvareselskapet AVEVA, hvor han har jobbet i forskjellige roller siden 2010.

- Powel er et veldig anerkjent selskap i markedet og er kjent for å levere produkter og løsninger av høy kvalitet til sine kunder. En unik domenekunnskap og teknologiforståelse,kombinert med en imponerende dedikasjon til innovasjon gjør selskapet godt posisjonert til videre vekst. Jeg ser frem til å bli en del av teamet og begynne i rollen som administrerende direktør, sier Straume. 

- Styret i Powel har gjennomført en grundig prosess og vurdert mange sterke kandidater. Et enstemmig styre har konkludert med at Straume er den rette. I tillegg til hans brede og relevante bakgrunn har han en personlighet som passer godt til organisasjonen og de oppgavene som venter. Vi føler oss trygge på at han er den riktige personen til å ta Powel inn i en ny fase med ekspansjon og lønnsom vekst og er veldig glade for at han har takket ja til stillingen, sier styreleder i Powel, Jarle Roth.

Straume er for tiden basert i Cambridge, Storbritannia og returnerer til Sandnes med familien i løpet av sommeren 2018. Han tiltrer i begynnelsen av august og vil jobbe fra Powels hovedkontor i Trondheim.

Powel AS leverer programvareløsninger og tilknyttede tjenester til energiselskap, offentlige virksomheter og anleggsektoren. Selskapet har over 1300 kunder i 20 land.

Powel er et privateid selskap grunnlagt i 1996 med hovedkontor i Trondheim. Selskapet har 500 ansatte fordelt på kontorer i åtte land.