renault 1
renault 1

Sporty fra Renault

Renault Trucks og Renault Sport Racing har forent ekspertisen sin for å produsere T High Renault Sport Racing.

Publisert

Renault Trucks har samarbeidet med Renault Sport Racing for å designe T High Renault Sport Racing, som er den neste limited edition utgaven fra den Franske produsenten. Bilen produseres på fabrikken i Bourg-en-Bresse, som alle øvrige Renault Trucks T-range modeller, men er begrenset til en serie på kun 100 lastebiler.

Denne limited edition utgaven med et elegant og sporty design, er lakkert i Sirius gul, som er den velkjente og ikoniske fargen til Formel 1 teamet til Renault Sport Racing. Sammen med gule og sorte sjakkruter, utgjør denne kombinasjonen den grafiske identiteten til Renault Sport Racing modellene.

Forskjellige teksturer og nyanser av sort utgjør en sportslig kontrast til det gule: speilhusene til T High Renault Sport Racing har fått et lag med høyglanset sort lakk, det samme har diamanten og grillen. For å utheve det sportslige designet til bilen, finner man igjen de sorte og gule sjakkrutene på sidedeflektorene. Og sist men ikke minst, har hver bil fått en nummerert, sort ID plate.

 
 

Hytta med det høyeste utstyrsnivået har også fått et eget design, interiøret matcher eksteriør designet med gule og sorte farger. Recaro setene og rattet er trukket i sort lær med gule kontrastsømmer. Sengen og gulvmattene har også fått gule sømmer, mens panorama instrumentpanelet har detaljer i karbon og luftdysene er utstyrt med gule kontrast ringer. For å komplementere det sporty utseendet, har sikkerhetsbeltene også blitt utstyrt med et gult beskyttelsestrekk.

 
 

T High Renault Sport Racing kombinerer komfort, og kjøreglede. Bilen har helt flatt gulv og er utstyrt med en 13 liters motor på 520 hk og Optidriver automatisk girkasse.

«Vår ambisjon er å ta en slik bil til Norge, og vise den til publikum for første gang på Oslo Motor Show i oktober», sier Viggo Noreng i Renault Trucks.