Blokk 4 og 5 (til venstre i bildet) består av 42 leiligheter med beliggenhet ved vannkanten.
Blokk 4 og 5 (til venstre i bildet) består av 42 leiligheter med beliggenhet ved vannkanten.

Fortsetter utbyggingen av Husøy Havn

Skanska har fått bestilling på bygging av to nye boligblokker på prosjektet Husøy Havn i Tønsberg.

Publisert

Den avtalte målprisen er 170 millioner kroner og kontrakten inngår i selskapets ordrereserve for fjerde kvartal 2018.

Selskapet er allerede i full gang med byggingen av de tre første blokkene på boligprosjektet Husøy Havn. Nå er Skanska også blitt enig med byggherre Avantor om en videre utbygging av prosjektet med ytterligere to nye blokker; blokk 4 og 5.

- Vi har hatt et tett og godt samarbeid med Avantor og er veldig glade for at de ønsker å ha oss med videre på dette spennende transformasjonsprosjektet hvor et tidligere industriområde utvikles til et idyllisk boligområde med attraktiv beliggenhet, sier Terje Nyborg Olsen, distriktssjef for Skanska i Drammen.

De to blokkene har til sammen 42 leiligheter. Skanska skal også bygge underliggende parkeringskjeller, opparbeide et utomhusanlegg inkludert en kyststi, samt etablere enda en småbåthavn. Alle leilighetene får store balkonger eller terrasser, de fleste med utsikt mot Vestfolds skjærgård.

Avtalt målpris er på 170 millioner kroner, som gjør at den samlede kontraktsverdien for alt Skanska har av arbeider på Husøy Havn nå er oppe i over 390 millioner kroner. Byggestart er i november og forutsatt planlagt salgstakt vil prosjektet ferdigstilles innen september 2020.