Myrvoll Stasjon Oppegaard Rekkehus.
Myrvoll Stasjon Oppegaard Rekkehus.

JM lanserer fem nye trinn/boligprosjekter

Publisert

Mandag 6. mai la JM Norge ut fem nye boligprosjekter for salg. Selskapet lanserer bredt og legger nå ut til sammen 191 nye boliger i Oslo, Oppegård, Asker, Drammen og Tønsberg.  

- Etterspørselen etter boliger i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold er god og vi er fornøyde med å kunne legge ut fem nye boligprosjekter med nærmere 200 boliger 6. mai, sier Martin Asp, adm. dir. i JM Norge AS.

Det er litt tilfeldig at det kommer fem prosjekter samtidig, men en av årsakene er at alle boliger legges ut i JMs VIP-program som ble etablert for tre kvart år siden. Her kan alle bli medlemmer og basert på ansiennitet har VIP-medlemmene ti dager der de i ro og fred kan vurdere sine alternativer, gå på visning, studere tegninger og prisliste og avklare finansiering.

- Vi opplever at kundene er godt fornøyde med denne prosessen før de gjør sitt valg fremfor en mer oppjaget runde, sier Asp.

Fem nye boligprosjekter i Oslo, Oppegård, Asker, Drammen og Tønsberg:

På Myrvoll Stasjon i Oppegård, ca 20 minutter fra Oslo, utvikler JM et helt nytt nabolag. Totalt bygges her 615 boliger, fordelt på rekkehus og leiligheter. Mandag 6. mai ble 32 nye rekkehus lagt ut for salg.

På Bergerløkka som ligger på Vestre Billingstad i Asker utvikler JM totalt 570 nye leiligheter. Her kommer nå et nytt trinn med 53 nye 1-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter for salg. 

Green Park er et helt nytt boligprosjekt som ligger på Torshov i Oslo, med 36 nye leiligheter. Her blir det en flott stor takterrasse, og fokus på bærekraft ved at det legges solceller på taket som gir strøm til fellesarealet. Det blir også el-sykkel ladere, og beboerne får en el-lastesykkel til felles bruk for å handle i lokale butikker eller levere barn i barnehagen.

Eplegården Atrium som ligger på Åssiden et steinkast unna Drammenselva er også et helt nytt boligprosjekt. Her kommer det nå 54 nye 2-4-roms leiligheter for salg med et stort åpent atrium hvor beboerne vil kunne nyte ulike fasiliteter som urte- og grønnsakshage, pergola, petanque-bane og treningsapparater.

På Bekkeskogen i Vear like utenfor Tønsberg sentrum kommer det både eneboliger i kjede, og rekkehus for salg.