Kåre Neergaard er tilbake hos Iveco.
Kåre Neergaard er tilbake hos Iveco.

Ansvarlig for Ivecos lastebiler i Norden

Publisert

Kåre Neergaard tiltrer som ny Business Line Manager Medium & Heavy Trucks for Iveco North Europe & Baltics.

Han blir dermed ansvarlig for Ivecos lastebiler i Norden og Baltikum.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til Iveco hvor det venter særdeles spennende oppgaver med blant annet lansering av den nye store Iveco, samt videre forsterkning av Ivecos førende posisjon innenfor miljøvennlige gassmotorer i et marked hvor det blir større og større fokus på bærekraftig transport, sier Kåre Neergaard.

Han har nesten 20 års erfaring innenfor salg og markedsføring i den europeiske bilbransjen.

Kåre startet i 2000 sin karriere hos det daværende Fiat-konsernet som Commercial Product Manager for Heavy Trucks i Danmark og arbeidet frem til 2007 med Ivecos lastebiler. Deretter arbeidet han i det italienske Fiat-konsernet og var i mange år Fiat Professional Brand Country Manager i både Norden og Tyskland.

- Kåre kommer med en solid erfaring innenfor bransjen, ikke minst fra FCA og CNHi. Med sin lange erfaring fra flere europeiske land og mange års arbeid med vare- og lastebiler, er vi beæret over ha Kåre tilbake i Iveco og ser frem til at han skal lede utviklingen av Ivecos lastebiler i Norden og Baltikum, sier Håkan Jönsson, Business Director for Iveco i Norden og Baltikum.

Kåre tiltrer sin nye stilling som Business Line Manager Medium & Heavy Trucks 1. juni 2019 og vil være stasjonert i Albertslund nær København hvor Ivecos hovedkontor for de åtte markedene i Norden og Baltikum ligger.