BM Maskin utvider satsingsområdene

Publisert

Tidligere har BM Maskin AS, med tilhold på Årnes i Akershus, drevet mye med tradisjonelt grunnarbeid for eiendom og bolig.
Selskapet satser nå også mot kunder som ønsker løsninger innen industribygg, mindre veibygging/skogsbilvei, veistabilisering, nydyrking, bakkeplanering, landbruksdrenering og lignende områder.

Det opplyser selskapet i en pressemelding.

- Stolte av arbeidet

- Det viktigste for oss, er å levere fra oss et godt stykke arbeid som vi kan være stolte av og stole på at kunden blir fornøyd med. Det er noe vi strever etter daglig. Dette er jo levebrødet vårt, sier styreleder Anders Brøtherfallet-Myrvold i BM Maskin.

BM Maskin har drevet som maskinentreprenør i mange år, også før AS-et ble stiftet i 2005. På referanselisten står selskaper som JM, Skanska, Mesta, Block Watne, Oslo kommune og Statens vegvesen for å nevne noen.

- Jordnære folk

Det er viktig for selskapet å være jordnære og fleksible; en liten organisasjon gjør beslutningsveien kort når oppdrag skal diskuteres og følges opp.

- Vi er en gjeng jordnære folk fra landsbygda som er genuint interessert i det vi driver med. Vår eldstemann er 62 år med over 40 år i bransjen. Samtidig har vi papirer, maskinpark, utstyr og kompetanse på det meste. Det gjør oss godt rustet til å tilpasse oss de jobbene vi skal utføre, sier Brøtherfallet-Myrvold.