Topcon
Topcon

Flere filformater i Topcons maskinstyrings-systemer

Etter å ha vært noe restriktiv til valg av filformater i sin maskinstyring, har Topcon nå valgt å åpne opp for andre filformater enn sine egne, og de internasjonale Autocad-filene DXF og DWG.

Publisert

- Fra og med dags dato er det mulig å lese Visual Machine LandXML direkte inn i maskinstyringen til Topcon, sier Hans Ellingsen, adm. direktør i Norsecraft Geo AS.

Norsecraft Geo har i lengre tid vært pådriver for, og delaktig i, utviklingen av software til Topcon maskinstyring. Når Topcon nå åpner opp for Visual Machine LandXML, vil det kunne lette dataflyten for de som kjører prosjekter med flere forskjellige typer maskinstyring.

Ved import av Visual Machine LandXML kan alle overflater importeres i én operasjon, og muligheten for å skjule eller ta frem overflater, linjer og punkter gir alltid ønsket oversikt i prosjektet.

Topcon er utvikler av posisjoneringsutstyr til bygg- og anleggsbransjen. Med 5000 ansatte, kontorer i mer enn 25 land og et verdensomspennende forhandlernettverk, er Topcon en av de største aktørene i verden innen bygg og anleggsteknologi.

Norsecraft Geo er forhandler for Topcon i Norge og Sverige, med mer enn 40 ansatte innen salg service og support på Topcons produkter.