Abax Worker i bruk på byggeplassen.
Abax Worker i bruk på byggeplassen.

Abax og Hantverksdata inngår samarbeid

Publisert

Abax og Hantverksdata har inngått en internasjonal samarbeidsavtale hvor de to nordiske markedslederne, innenfor ERP og Telemetri, fremover skal videreutvikle systemer og løsninger. Som et ledd i dette samarbeide kjøper Hantverksdata prosjektstyringsverktøyet Worker fra Abax.

Abax vil med dette samarbeidet fokusere og styrke satsningen innenfor sitt kjerneområde «Telemetri og Telematikk» samtidig som Hantverksdata vil forsterke sin ERP-satsing gjennom å overta Worker-tjenesten. Parallelt med dette inngår begge selskaper et «tett partnerskap» for å styrke markedstilbudet til håndverkere og entreprenører i de nordiske landene.

- Dette samarbeidet er veldig spennende for bransjen, og for kundene vil dette bety bedre og mer tilpasset funksjoner sammen med tette integrasjoner, sier CEO i Abax, Morten Strand

- Vi ser en sterk trend blant alle håndverksbedrifter til å integrere ERP- og Telemetri-løsninger som elektronisk kjørebok, verktøy styring og prosjekt administrasjon. Alle med hovedformål om å effektivisere prosesser, sier CEO i Hantverksdata, Mikael Viotti.

- Begge selskapene ønsker å styrke sin markedsposisjon, samt ligge i forkant av utviklingen med enda bedre tjenester til kundene. Derfor er vi veldig glade for å ha landet denne form for partnerskap med tanke på fremtidens utfordringer, sier Strand og Viotti samstemt.