Fra venstre: Paulo Bergstrand (adm. direktør Scanmaskin Sweden AB), Peter Niklasson (eksportsjef Scanmaskin Sweden AB), Claus Bruker (salgsdirektør Normann Olsen Maskin AS) og Joh Einar Solhaug (adm. direktør Normann Olsen Maskin AS).

Ny norsk-svensk avtale

- Normann Olsen Maskin AS blir totalleverandør for Scanmaskin i Norge.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Normann Olsen Maskin AS, leverandør av slipemaskiner, inngår nå et samarbeid med det svenske selskapet, Scanmaskin Sweden AB, som er en av Nordens ledende leverandører av slipemaskiner, tilhørende maskiner og diamantverktøy. 

- Scanmaskins produktsortiment har år etter år vist at de holder meget høy kvalitet og deres nyeste maskiner i «World Series», er definitivt i fremkant av utviklingen innen slipemaskiner og verktøy, sier administrerende direktør, Joh Einar Solhaug, i Normann Olsen Maskin AS.

Scanmaskin Sweden ABs produksjon og utvikling ligger i Lindome, Gøteborg.

Erfarent norsk selskap

Scanmaskin har de siste årene økt markedsandelene «verden over».

Norman Olsen Maskin AS blir en totalleverandør på det norske markedet for hele Scanmaskins sortiment som består av slipemaskiner, diamantverktøy, industristøvsugere, betongfresere, blastere/slyngrensere, betonghelikoptre for fuge-frie gulv og beleggstrippere.

- For oss har det vært viktig å finne en partner som kan lytte på våre brukere og være en støtte for dem. Gjennom deres lange erfaring med gulvsliping er vi overbevist om at vi sammen kommer til å kunne tilby det norske markedet en totalpakke for vellykkede gulvprosjekter, sier Paulo Bergstrand, adm. direktør på Scanmaskin Sweden AB.

Normann Olsen Maskin AS ble etablert i 1933 og er med det en av Norges eldste maskinleverandører.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS