Stig Bredvei er ny daglig leder hos Mobile Worker AS.
Stig Bredvei er ny daglig leder hos Mobile Worker AS.

Daglig leder for Mobile Worker

Publisert

Stig Bredvei starter denne uken som ny daglig leder i det bergensbaserte IT-selskapet Mobile Worker AS.

Bredvei har god kjennskap til bygg- og anleggsbransjen, som er Mobile Worker sitt satsingsområde, gjennom å ha bygget opp selskapet Clockwork Bemanning AS siden 2010. Han har også kompetanse på digitalisering av forretningsprosesser gjennom ulike stillinger innen ledelse, salgsledelse, marked og kommunikasjon.

- Jeg er klar for å gi stafettpinnen videre til Stig, og alle i selskapet og styret er veldig glad for at han takket ja til å bli en del av oss, sier tidligere daglig leder, Jan Indvær.

- Mobile Worker har en sterk posisjon i markedet, og vil være en betydelig aktør i digitalisering av bygg- og anleggsbedrifter fremover. Jeg ser frem til å være en del av en spennende utvikling, sier Bredvei.

- Det er stor aktivitet i bedriften for tiden, blant annet med lanseringen av en helt ny app, og vi forventer at denne skaper økt interesse i flere bransjer og hos bedrifter innen bygg- og anlegg, legger han til.

Bredvei får ansvar for organisasjonens daglige drift og administrasjon, samt et økt fokus på markedsføring av bedriften utad.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS