Catarina Molén-Runnäs.
Catarina Molén-Runnäs.

Ny leder for NCC Building Nordics

Catarina Molén-Runnäs har tatt over etter tidligere leder Klaus Kaae som ny sjef for forretningsområdet NCC Building Nordics. Molén-Runnäs leder NCCs nordiske byggvirksomhet i Danmark, Finland og Norge.

Publisert

Catarina Molén-Runnäs startet sin arbeidskarriere med ti år i NCC i Sverige og senere innen eiendomsutvikling. Hennes siste stilling var i Nordic Choice Hotels, hvor hun har vært Chief Property Officer og administrerende direktør i Nordic Property Management i seks år.

Hun har ledet mer enn 200 prosjekter over hele Norden og er derfor godt kjent med den nordiske byggebransjen. NCC Building Nordics består av NCCs byggvirksomhet i Finland, Danmark og Norge.

Lederskiftet ble kunngjort første gang i september, og etter det har hun forberedt seg på stillingen ved å møte en rekke medarbeidere i NCC.

- Jeg er veldig fornøyd med de mange gode samtalene jeg har hatt. Energien er høy, og jeg ser gode vekstmuligheter for vår virksomhet i årene som kommer. Vi har et stort potensial i alle tre land, sier Catarina Molén-Runnäs.

Catarina Molén-Runnäs erstatter Klaus Kaae, som har vært i NCC i 34 år. Klaus Kaae har bestemt seg for å trekke seg fra sin operative rolle, men vil fortsette som seniorrådgiver i NCC. Catarina er utdannet sivilingeniør fra KTH Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm.