Mecalac produserer blant annet denne leddstyrte hjulgraveren, 12MTX.

Beck får importen av Mecalac i Norge

Etter stor suksess med Kobelco, føler vi at tiden er inne til å komme nærmere å være en «fullliner»-leverandør med hjulgravemaskiner, hjullastere og andre relaterte produkter.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det står det i en pressemelding fra Beck Maskin.

Salget av datterselskapet Beck Maskin Sverige AB i november 2019, og det at Owe Beck «flyttet hjem» etter mange år i Sverige, har nå gitt selskapet ledig kapasitet til å starte opp med det nye agenturet.

Styreleder Owe Beck vil jobbe aktivt med Mecalac en stund fremover. Mecalac-gruppen produserer maskiner for bygg og anleggsbransjen. Omsetningen i 2019 var rundt 3 milliarder kroner.

Produksjonsanleggene er lokalisert i Frankrike, Tyskland, England og Tyrkia. Mecalac består nå av 58 produkter.

Hos Beck Maskin er man glade for å få på plass hjullastere i sitt maskin-tilbud. Her er den rammestyrte hjullasteren, Mecalac AX1000.

Beck Maskin skal jobbe aktivt med hjullastere fra Mecalac (tyske Ahlmann). Hjullasterne består av fire produktlinjer fra 4 til 15 tonn, leddstyrte, 4 hjulssving, sidelastere og teleskophjullastere. Andre produkter er hjulgravemaskiner fra 7-15 tonn.

Etter hvert kommer øvrige produkter som hjuldumpere, tandemvalser og spesial beltegravere.

- Mecalac har også en svært interessant 12 tonns elektrisk hjulgravemaskin som passer fint til bruk i tette byområder. Sammen med den kommer også flere el-produkter snart i salg også hos oss, skriver Beck Maskin i meldingen.

I første omgang kommer Beck til å satse på hjullastere og hjulgravere som har vært en mangel hos selskapet. I tillegg kommer hjuldumpere, valser og ikke minst hjulgraverne.

Powered by Labrador CMS